Desem / Gist - brood
DESEM
Wij werken met eeuwenoude bereidingsmethoden, zoals bv.
een Spaanse methode, waarbij "MADRE" wordt verwerkt in het deeg.
"Madre"(spaans voor moeder) is een "voordeeg", dat na 30 uur gekoelde rijping wordt toegevoegd aan het deeg.
Hierdoor wordt een natuurlijke malsheid en een bijzonder lekker aroma verkregen.

GIST

Naast onze desembroden, bakken wij ook brood met een laag gistpercentage.
Er wordt altijd gewerkt met puur biologisch gecertificeerde grondstoffen, wat resulteert in ( h) eerlijke ambachtelijke producten.
In onze winkel is van elke broodsoort uitgebreide documentatie aanwezig met daarop vermeld :
de ingrediënten declaratie, de voedingswaarden en evt. aanwezigheid van allergenen.
Onze bakker helpt U graag met het maken van uw persoonlijke broodkeuze.
houd daarbij a.u.b. wel rekening met de extra lange bereidingstijden die nodig zijn om smakelijk, biologisch brood te bakken.